1. Dit reglement is van toepassing op de actie ABN AMRO Retailer of the Year Nederland 2016/2017 verkiezing en de prijzen die verloot worden aan consumenten, opgezet door Q&A Onderzoek BV in samenwerking met de Nederlandse Staatsloterij (het “Promotiespel”).
 2. Deelname aan het promotiespel is mogelijk voor alle leeftijden. Om in aanmerking te komen voor de prijs Staatsloten dient men echter 18 jaar of ouder te zijn. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van alle bij de totstandkoming van deze actie betrokken partijen.
 3. De actie loopt van 2 mei 2016 tot en met 27 oktober 2016.
 4. Deelname aan het Promotiespel vindt als volgt plaats:
  • Deelname geschiedt door registratie via de website www.bestewinkelketen.nl of via een van de aangesloten retailers.
  • Via de vragenlijst van de verkiezing kiest de deelnemer de retailer die hij wil beoordelen in de categorie waarin deze retailer zich volgens de deelnemer bevindt.
  • Vervolgens vult de deelnemer geslacht, postcode, geboortejaar en e-mailadres in. Indien een deelnemer jonger is dan 18 jaar, kan hij/zij niet deelnemen en niet in aanmerking komen voor de prijs Staatsloten.
  • Op de bedankpagina kan de deelnemer zijn achternaam en telefoonnummer achterlaten. Dit is niet verplicht. De deelnemer geeft hiermee toestemming om eenmalig telefonisch te worden benaderd door de Nederlandse Staatsloterij.
  • Deelnemers maken meer kans op het prijzenpakket door meerdere retailers te beoordelen.
  • Winnaars worden op onpartijdige wijze door middel van een willekeurige trekking (at random) uit de deelnemers aan deze actie aangewezen.
 5. Iedere deelnemer kan meerdere malen deelnemen aan de actie, maar maakt kans op maximaal één prijs.
 6. In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de actie behouden Q&A Onderzoek BV en de Nederlandse Staatsloterij het recht voor om deelnemers uit te sluiten, niet tot uitkering van prijzen over te gaan of het recht op een prijs (achteraf) te laten vervallen.
 7. Het prijzenpakket van deze actie bestaat uit:

  Omschrijving

  Aantal

  Consumentenwaarde per stuk

  Apple iPhone 6S 64GB*

  1x

  € 799,-

  Apple iPad Air 2 16GB*

  1x

  € 469,-

  Magimix-gran-maestria Nespresso*

  1x

  € 449,-

  Staatslot

  50x

  € 15,-

  YourGift Cards

  10x

  € 10,-

  * of vergelijkbare producten indien niet voorradig op het moment van inkopen.
  * waarde indicatie april 2016


 8. Het prijzenpakket heeft een totale waarde van € 2.567,-
 9. De Nederlandse Staatsloterij is verantwoordelijk voor de aangifte en afdracht van kansspelbelasting ten aanzien van het prijzenpakket van deze actie.
 10. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, hebben Q&A Onderzoek BV en de Nederlandse Staatsloterij het recht de deelnemer van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen. Deelnemers die meespelen vanuit het buitenland kunnen geen aanspraak maken op de genoemde prijs indien uitvoering hiervan niet mogelijk is.
 11. De aanwijzing van de winnaars geschiedt in week 44 van 2016 door de trekkingscommissie van Q&A Onderzoek BV.
 12. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor contanten.
 13. Prijswinnaars worden per email individueel geïnformeerd over de gewonnen prijs.
 14. Prijswinnaars hebben vier weken vanaf verzenddatum de tijd om te reageren op het ontvangen bericht. Indien niet binnen de gestelde termijn wordt gereageerd met een reply e-mail, vervalt het recht op de prijs.
 15. In de e-mail die een prijswinnaar ontvangt, wordt toestemming gevraagd om zijn/haar naam en woonplaats op de winnaar pagina van www.bestewinkelketen.nl te vermelden. Indien geen expliciete toestemming wordt verleend in de reply e-mail zoals hierboven genoemd, wordt de prijswinnaar vermeld als “anoniem” of in het geheel niet vermeld.
 16. Q&A Onderzoek BV en/of de Nederlandse Staatsloterij zijn niet aansprakelijk voor schade van deelnemers of derden die op enigerlei wijze voort kan komen uit deze actie.
 17. Ook voor problemen en gevolgschade veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen, zoals tijdelijke onbereikbaarheid van de site, niet-werkende links, problemen met abonnementen of verbindingen bij uw internet- of mobiele provider, of andere situaties van overmacht, zijn Q&A Onderzoek BV en de Nederlandse Staatsloterij niet aansprakelijk.
 18. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.
 19. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Q&A Onderzoek BV.
 20. Q&A Onderzoek BV handelt en organiseert deze actie in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen 2014. Eventuele vragen of klachten over deze actie kunnen worden gericht aan Q&A Onderzoek BV. Q&A Onderzoek BV, printerweg 22 te Amersfoort of via e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
00-ABN-AMRO.jpg01-wereldhave.jpg02-qanda.jpg03-staatsloterij.jpg04-demandware.jpg05-salesforce.jpg06-yourgift.jpg07-ABN-AMRO.jpg07-vanas.jpg08-opiness.jpg09-retailtrends.jpg10-telegraaf.jpg11-BloomyPro.jpg11-nuon.jpg12-qandapanel.jpg